ZIJN ER NOG VRAGEN

De meest terugkerende vragen vind je hier.

» Waarom OnlineNow?

U wil ongetwijfeld een krachtig imago uitbouwen op de social media maar u heeft niet de tijd om dit krachtig en consequent te doen. Waarom zou u dit werk niet uitbesteden? Als u vandaag de dag reclamedrukwerk uitstuurt, weet u ook dat deze impact van korte duur is. Via de social media bouwt u een blijvend en groeiend publiek uit die u continue kan informeren en ondersteunen.

» Welke social media kan ik inzetten?

In overleg met u bespreken we welk doelgroep u wil bereiken. Dit bepaalt in grote mate welk social media kanaal of kanalen het beste bij uw bedrijf passen. Via onze verschillende formules kan u bepalen op hoeveel media u aanwezig wenst te zijn. De voornaamste kanalen zijn Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram.

 

» Wat als ik nog geen profiel heb?

Wij zorgen zowel voor het onderhoud als het opstarten van de social media kanalen waar u actief op wenst te zijn. Zo maken we uw profielpagina op in uw huisstijl en zorgen dat alle informatie op punt staat.

 

» Wat is social media adverteren?

Via adverteren kan u berichten extra in de kijker zetten of een nieuw publiek aanspreken. U bepaalt zelf het advertentiebudget. Samen bespreken we ook hier wat de doelstellingen zijn en het publiek die u wil aanspreken. Op deze manier kan u bepaalde producten of diensten in de kijker zetten of een event extra promoten.

 

» Wanneer kan ik stopzetten?

Wij hanteren geen minimum contractduur. U kan dus maandelijks opzeggen. Uiteraard is het aan te raden om het rapport van de resultaten af te wachten zodat u zelf kan vaststellen welke positieve invloed social media op uw bedrijf hebben.

 

» Werken jullie met bots?

Nee, wij werken niet met geautomatiseerde scripts of code die je aantal volgers misschien wel snel doen stijgen. Maar dan met volgers waar geen potentiële klanten achter schuilgaan. Met bots loopt u ook het risico dat uw account naar onderaan van de zoekresultaten wordt geduwd of dat uw inhoud of account volledig wordt geschrapt.

» Moeten ik dan echte NIETS meer doen ?

Omdat we proberen om zoveel mogelijk authentieke posts met bijhorende teksten te maken , zijn we natuurlijk genoodzaakt om maandelijks een meeting in te plannen samen met u.Hierdoor kunnen we perfect een contentplanning opstellen en indien nodig kan u dan ons het nodige beeldmateriaal en (kort beknopte informatieve ) teksten bezorgen.

Maar we proberen u zoveel mogelijk uit handen te nemen en zo weinig mogelijk lastig te vallen.

Het is onmogelijk om juiste informatie te delen op social media zonder overleg of kennis van wat uw bedrijf op de markt brengt.

Social media bureaus , die niet betrokken zijn bij uw bedrijf , leveren nutteloze content die helemaal niet relatief is voor bestaande of nieuwe klanten.

Beheer zelf uw content
op ons social media platform
en bespaar veel tijd en geld.

* zonder verplichtingen

Contact

© 2020 | OnlineNow | Larum 17  | 2440 Geel

Made with ❣️ by WAAUW!