top of page
OnlineNow_OnlineOpleidingen.jpg

STAY CALM AND
KEEP LEARNING

Online studeren is investeren in uw bedrijf

De voordelen van het kiezen
voor een opleiding bij OnlineNow

OnlineNow is meer dan zomaar een online opleidingsplatform. Het is een plek waar ambitie, innovatie en kennis samenkomen om uitzonderlijke leerervaringen te creëren. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor een opleiding bij OnlineNow: Diversiteit aan cursussen: Bij OnlineNow bieden we een breed scala aan cursussen aan, waaronder populaire programma's zoals Canva en Wix. Of je nu je grafische ontwerpvaardigheden wilt verbeteren met Canva of je eigen website wilt bouwen met Wix, wij hebben de juiste cursus voor jou. Flexibiliteit en maatwerk: Onze cursussen zijn volledig online en kunnen op maat gemaakt worden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan één-op-één lessen of aan het leren in groepsverband, wij hebben een aanpak die bij jouw leerstijl past. Je kunt leren op je eigen tempo en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Hoogwaardige inhoud: Onze cursussen worden ontworpen door ervaren professionals en industrie-experts. Dit betekent dat je toegang krijgt tot de meest actuele informatie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen in je werk of projecten. Ondersteuning en begeleiding: Bij OnlineNow sta je er nooit alleen voor. Ons toegewijde team van instructeurs en mentors staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je leertraject. Betaalbaarheid voor ieder budget: Wij geloven dat kwaliteitsonderwijs voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden we onze cursussen aan tegen concurrerende prijzen en hebben we opties die passen bij ieder budget. Kies voor een opleiding bij OnlineNow en ontdek een wereld van mogelijkheden. Begin vandaag nog met leren en zet de eerste stap naar je toekomstige succes.

OnlineNow_WixWebdesign.png

Start vandaag nog GRATIS uw eigen website

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze op maat gemaakte Wix-opleidingen! Of je nu een beginner bent of geavanceerde functies wilt ontdekken, wij bieden 1-op-1 of groepsopleidingen die aan jouw behoeften voldoen. Leer de basisprincipes van het Wix-platform of duik dieper in de geavanceerde functies om een meester te worden in het bouwen van websites.

 

Start vandaag nog zelf je eigen website en wij leren je de kneepjes van het vak, zodat je vol vertrouwen je eigen professionele website kunt ontwerpen en beheren.

Wix webdesign

Word een professional in het gebruik van Canva

Leer de kunst van grafisch ontwerpen met onze veelzijdige Canva-opleidingen! Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, wij bieden cursussen van basis tot geavanceerd niveau. Elk jaar voorzien we up-to-date trainingen, zodat je steeds op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Binnenkort maak je zelf als een professional prachtige social media posts. Met de gebruiksvriendelijke tools van Canva en onze deskundige begeleiding creëer je moeiteloos visuals die jouw merk doen opvallen.

Wij bieden zowel Canva-opleidingen aan op kantoor in kleine groepen als online in kleine groepen.

OnlineNow_CanvaOpleiding.jpg
Canva opleidng
BOOST YOUR BUSINESS NOW!

Ontdek meer, bereik meer. 
Neem vandaag nog contact op via onze website!

bottom of page